Corona update 30 juni 2020

30 juni 2020


CORONA SPELREGELS KANTINE, TERRAS, DOUCHES en TOILETTEN TZZ          per 1 JULI 2020.  

1.     Gebruik de kantine, het terras, de toiletten en douches met inachtneming van de coronaregels van het RIVM en het gezonde verstand: ·       

Houd 1,5 meter afstand van anderen. ·       

Was vaak je handen of gebruik de aanwezige desinfectiemiddelen. ·       

Blijf thuis bij klachten en laat je in dat geval testen.

2.     Uitgangspunt is dat je alleen van al deze voorzieningen gebruik maakt als je een baan hebt afgehangen. Blijf dus afhangen via de knltb app!

3.     Er staan 20 stoelen in de kantine. 20 is daarmee het maximale aantal aanwezigen op hetzelfde moment.

4.     De koffiemachine is vernield tijdens de inbraak, er is nog geen nieuwe. Daarom kan iedereen koffie en/of thee zetten m.b.v. het Senseo apparaat en de waterkoker. Er wordt gezorgd voor pads, thee, suiker en melk.

5.     De ijskasten onder de bar zijn open. Daaruit kan je consumpties pakken. De ijskasten worden wekelijks aangevuld.

6.     Zorg er voor dat er maximaal 1 persoon achter de bar is om consumpties te pakken.

7.     Houdt op de achter de bar aanwezige barlijstjes bij wat je gebruikt en afgerekend hebt en prik deze op de prikker. Zo kunnen we zien wat er gebruikt wordt en het voorraadbeheer afstemmen op het gebruik.

8.     Betaal alle consumpties (ook koffie en thee) m.b.v. het PIN apparaat dat achter de bar staat. De kassa zal niet operationeel zijn. Geen contant geld dus! Er ligt een handleiding voor het PIN apparaat achter de bar.

9.     De keuken is op slot want er mag niet gefrituurd worden en er mag geen gebruik gemaakt worden van de ijskast en andere keukenapparatuur.

10.    Daardoor is het helaas niet mogelijk om muziek te draaien of de extra kantine lichten aan te doen. De baanverlichting kan wel gewoon aangeschakeld worden.

11.   Maak s.v.p. na gebruik alles goed schoon (kleedkamers, tafels, etc.) en was gebruikte glazen af.  

Nieuwscategorieën

Vragen?