Hardlopers Vijfhoekparkloop in kantine TZZ

22 oktober 2018Afgelopen zaterdag 20 oktober was het gezellig druk  in de kantine van TZZ. Onze kantine werd namelijk gebruikt voor de inschrijving van vijfhoekparkloop en tevens konden de hardlopers er koffie krijgen, een broodje eten en ze konden bij ons douchen. Dankzij de goede zorgen van Rhino en Annemarie was het allemaal picco bello verzorgd en maakten wij als vereniging een goede indruk. Voorheen werd de kantine van Zilvermeeuwen gebruikt tijdens deze loop, maar omdat deze vereniging niet meer bestaat,  klopten ze nu bij ons aan. Wij zijn erg blij met deze aanloop en extra inkomsten en wie weet zitten er tussen de hardlopers nog mensen die ook willen tennissen? Jan Bolhoeve vertelde in ieder geval dat er al één hardloper informatie vroeg over het lidmaatschap, voor hem en zijn vriendin. Gelukkig waren er tijdens de inloop afgelopen zaterdag toevallig drie banen bezet, zodat we als tennisvereniging ook een gezellige indruk maakten.  De volgende vijfhoekparklopen zijn op zaterdag 3 november, 17 november en 1 december. De start is om 11.00 uur, dus vriendelijk verzoek aan alle leden om als het even kan om dan te komen tennissen, zodat de vele hardlopers kunnen zien hoe leuk het is om te tennissen bij TZZ. Wij zorgen voor informatie en inschrijfformulieren met een speciale aantrekkelijke kortingsactie.

Atletiekvereniging Zaanland organiseert deze vijfhoekparklopen zoals gezegd op nog drie zaterdagen en de inschrijving is voor mannen, vrouwen en jeugd. Er zijn verschillende afstanden van 1.5 km , 5 km en 10 km.
Zoals bekend hebben Rino en Annemarie de verantwoordelijkheid voor de kantine op zich genomen en daar zijn we natuurlijk erg blij mee, vooral ook omdat ze deze extra activiteiten ook willen doen. Hartelijk dank Rino en Annemarie.

Nieuwscategorieën

Vragen?