Open dag / Lente Bokbier toernooi

03 april 2019


Open Dag en Lenteboktoernooi  30 mrt ‘19

 
Het begon al met het prachtigste voorjaarsweer van de wereld, waardoor iedereen vol  goede moed aan deze dag begon. De voorbereidingen waren met vereende krachten gedaan. Sophie en Christa hadden wederom heel leuk versierd, Rino en Annemarie hadden topdrukte met het voorbereiden van de hapjes , de leuke paashazen en tijdens de dag zelf. Henk Cobelens had persbericht, posters en advertentie verzorgd. De informatieboekjes en inschrijfformulieren  voor nieuwe leden hadden een upgrade gekregen. Huub van Bemmelen heeft zijn best gedaan om  het drukbezochte Lente Boktoernooi in goede banen te leiden. Jan de Gram was druk met het huldigen van onze twee! Kampioensteams en het zoenen van vrouwen (zijn hobby) en mannen.
 De band met onder andere Andre de `Graaf en Hans Bruine de Bruin speelde de sterren van de hemel en trok veel extra publiek wat de sfeer alleen maar verhoogde.
 Alle voorbereidingen zorgden ervoor dat zaterdag 30 maart een topdag werd. Er zijn ongeveer tien enthousiaste  belangstellenden geweest voor de Open Dag, waarvan er zeker een aantal lid worden. Zij werden zorgvuldig opgevangen door Marianne van den Berg en van harte uitgenodigd om vooral lid te worden van onze vereniging.

Ze kregen proefles van Ruud van Koert, Jan Bolhoeve, Wouter Plaatsman en Huub van Bemmelen. Leuk was ook dat de nieuwe leden van vorig jaar een kijkje kwamen nemen en volgende keer misschien mee gaan doen (Rene Schippers deed al mee).

Het was fantastisch dat we twee kampioens teams onder grote belangstelling konden huldigen: “ ik heb nog nooit zon vol terras gezien “ aldusi Jan de Gram. Het eerste team was het zondag mix team die ongeslagen! Kampioen is geworden. De bloemen waren voor Natasja, Fenny, Tosca, George, Erwin en Remco. Het tweede team was het damesteam bestaande uit Nicole, Monique, Hanny, Coby,Ingeborg, Marjan en Joke. Zij hebben het tot het eind spannend gehouden en op het laatst een echte kampioenswedstrijd gespeeld. 

Het Lente Boktoernooi werd bij de vrouwen gewonnen door Katja, Els en Saskia en bij de mannen door Leon,Gerard en Erwin.

De dag werd afgesloten door de geweldige band Backline, het optreden is zeker voor herhaling vatbaar .

Het volgende toernooi is 7 juni * Luilaktoernooi* De info volgt met een uitnodiging via de TZZ e-mail.
Of kijk regelmatig op de website - Agenda

Allen hartelijk bedankt om deze dag tot een geweldig succes te maken !!

Nieuwscategorieën

Vragen?