Open dag Tennisvereniging Zaanstad Zuid

10 maart 2019


30 mrt OPEN DAG bij Tennisvereniging Zaanstad Zuid

PERSBERICHT
 
Aantrekkelijk lidmaatschap van actieve tennisclub
OPEN DAG BIJ TZZ
 
ZAANDAM – Op zaterdag 30 maart organiseert tennisvereniging Zaandam-Zuid van 12.00-16.00 uur een OPEN DAG op het sportcomplex Poelenburg. Het evenement valt samen met het jaarlijkse ‘Lente Bokbier Toernooi’.
 
Marian van den Berg, de actieve secretaris van het nieuwe bestuur van de tennisvereniging vertelt enthousiast over de vele mogelijkheden tijdens deze OPEN DAG. ‘Uiteraard is iedereen van harte welkom op deze bijzondere dag van TZZ. We hebben bewust gekozen voor het organiseren van het Bokbier toernooi en de Open Dag zodat bezoekers op een leuke manier kennis kunnen maken met onze actieve club.
Iedereen wordt welkom geheten en opgevangen door een groepje ervaren leden. Er bestaat een mogelijkheid om deel te nemen aan het toernooi of om gewoon een balletje te slaan op een aparte baan. Daarvoor hebben we een tennisleraar beschikbaar en zijn ook een paar enthousiaste leden aanwezig om iedereen goed op te vangen. Rackets en ballen liggen uiteraard klaar om te gebruiken’.
 
SPECIAAL AANBOD
Tennisvereniging TZZ beschikt over een ballenkanon die ook ingezet zal worden tijdens de OPEN DAG van zaterdag 30 maart. Kinderen kunnen zich zeker vermaken op het sportcomplex aangezien er ook een trampoline staat en TZZ beschikt zelfs over een echte Jeu de Boules baan. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten want er is koffie, thee en limonade beschikbaar. Zelfs voor de kinderen wordt nog een leuke attentie geregeld.
Marian van den Berg tenslotte: ‘We willen als kleine vereniging - waar je altijd kunt tennissen omdat we  beschikken over 5 banen - graag meer leden aantrekken. Vandaar dat we nu een aantrekkelijk aanbod hebben om voor €75,00 lid te worden voor het hele jaar incl. 7 groepslessen.  Geïnteresseerde bezoekers worden tijdens de OPEN DAG hier uitvoerig over geïnformeerd. Ik hoop dat veel belangstellenden hiervan gebruik willen maken. Het promotieteam van TZZ is er klaar voor en staat met open armen op u te wachten,’ aldus de enthousiaste secretaris.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 615 6635

Sportpark de Vijfhoek Zaanstad-Zuid

Poelenburg 466
1504 NW Zaandam