Verslag Luilak + Feestavond

09 juni 2019


    Code oranje, code geel niets wordt ons teveel

Vrijdagavond 7 juni, luilaknacht, dan wordt bij TZZ traditioneel het luilaknachttoernooi gehouden.

In deze editie gekoppeld aan de feestelijke afsluiting van de interne wintercompetitie.

Inderdaad was er een weerwaarschuwing met code geel, maar we konden Mark en Monique toch niet met al die hapjes laten zitten? Het thema was deze keer Spanje, dus dat betekende sangria, tapas met o.a. ansjovis, olijven, albondigas, mechones de pollo en flamencomuziek.

Dat sommige mensen niet kwamen opdagen kostte de organisatoren Wim van Zandvoord en Jan de Gram weer heel wat puzzelwerk om de wedstrijdindeling  compleet te maken. Maar daardoor heeft iedereen wel lekker veel gespeeld.

Erg leuk was dat er veel nieuwe gezichten waren; Sander, René, Jannemijn, Zabi, Jill en Fanny. Allemaal nog niet zo heel lang lid en voor het eerst op een toernooi. Het ging hartstikke goed. Ze sleepten zelfs alle prijzen in de wacht.

De eerste prijs bij de vrouwen ging naar Jill en de aanmoedigingsprijs naar Jannemijn. Bij de mannen ging de eerste prijs naar René en de aanmoedigingsprijs naar Sander.

Natuurlijk werden ook nog door Mark de hele leuke prijzen voor de wintercompetitie uitgereikt. Ex Aequo op de tweede plaats Coby en Boudewijn en René en Nicolette. Op de eerste plaats met de meeste punten uit de meeste wedstrijden zijn geworden Ruud en Hanny.

Het volgende interne toernooi is op zaterdag 20 juli, dit zomertoernooi heeft als thema Wimbledon, dus liefst witte kleding en er worden aardbeien geserveerd!

Alle thuisblijvers zijn van harte uitgenodigd.  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 615 6635 - kantine (alleen tijdens toernooien) voor meer info contact secretaris Marianne vd Berg 06-10894809

Sportpark de Vijfhoek Zaanstad-Zuid

Poelenburg 466
1504 NW Zaandam