Verslag Netpraet 2019

11 juli 2019


Netpraettoernooi

Ook dit jaar vond op ons tennispark voor de 35e keer het Netpraet toernooi plaats. Traditiegetrouw in week 27 van 29-06 t/m 07-07-2019. Ten opzichte van voorgaande jaren was de animo een stuk lager, vorig jaar nog 179 spelers en dit jaar kwamen we uit op 113.

Ondanks het mindere aantal spelers is de commissie druk bezig geweest om alles ook dit jaar weer soepel te laten verlopen. Gezien het aantal wedstrijden hebben we besloten om ook dit jaar alleen gebruik te maken van een dagdeel in het voorweekend. We hadden in totaal 9 categorieën waarvan de 6 de hoogste categorie was. Net zoals voorgaande jaren werd ook dit jaar alles weer in poules gespeeld waardoor iedereen gegarandeerd was van tenminste 2 wedstrijden.

Traditiegetrouw werd op de vrijdagavond de jeu de boules avond georganiseerd wat ook weer de nodige extra mensen op ons complex bij elkaar bracht, dit alles geregeld door Rein.

De finale zondag werd afgesloten met 9 finales en nog 2 halve finales, waarbij in de HD6  het in de poule nog alle kanten op kon. Uiteindelijk na een partij van bijna 3 uur stapten als winnaar Peter Pals en Willem Schluter van de baan.

Via deze weg wil ik graag alle vrijwilligers bedanken die hun steentje hebben bij gedragen tijdens het toernooi. Ook doen we nog een oproep om je in te schrijven voor het Open Zaanse 35+ toernooi dat  van 18 tm 25 augustus wordt gehouden, de inschrijving is open en ook hier wordt alles weer in poules gespeeld. Zie advertentie website om je in te schrijven. Graag zien we hier ook weer wat van de oude garde van weleer terug aangezien we verschillende categorieën per onderdeel hebben (meedoen is belangrijker dan winnen!!!!!!)

Erwin Lengkeek  

Uitslagen van de finales per poule    

GD8 17+ 1 Gerbrand Sijtsma+Marjolein Masereeuw T.V. De Gouw   2 Michel Garcia+Merij Bannink T.V. Zaansport

DD8 17+ 1 Ina de Gier+Annemarie Krijt K.Z.T.V.   2 Joan Hofmann+Annabelle Onrust Amerongse T.V./T.V. Westzijderveld

HD8 17+ 1 Jan de Gram+Huib Middelhoven T.V. Zaanstad-Zuid   2 Henk Hobbelink+Cees Plantinga T.V. Zaansport

GD7 35+ 1 Walter van Bezooijen+Ellies van de Vooren T.V. Westzijderveld   2 Erwin Lengkeek+Eva Zeller T.V. Zaanstad-Zuid

DD7 35+ 1 Diana Bolhoven+Jitka Znamenackova S.V. T.O.B., afd. tennis   2 Carola Koppedraaijer+Annelies van Wouden-De Waart A.T.C. Kadoelen

HD7 35+ 1 R. Berkholst+Rob Chin T.V. Zaanstad-Zuid   2 Walter van Bezooijen+Jeroen Homma T.V. Westzijderveld

GD6 17+ 1 Remco Drost+Nikita Willems T.V. Zaanstad-Zuid   2 Mark v/d Vooren+Achinta Nassy T.V. Westzijderveld/T.C. 't Twiske

DD6 17+ 1 Chantal de Mug+Joke Preker T.C. 't Twiske   2 Anja Gruys+Sandra Spieker-Dijkstra T.V. De Gouw

HD6 17+ 1 Peter Pals+Willem Schluter T.V. Westzijderveld   2 Dennis Binkhorst+Remco Drost T.V. Zaanstad-Zuid

Alle winnaars van harte gefeliciteerd !

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 615 6635 - kantine (alleen tijdens toernooien) voor meer info contact secretaris Marianne vd Berg 06-10894809

Sportpark de Vijfhoek Zaanstad-Zuid

Poelenburg 466
1504 NW Zaandam