Wintertennis

09 september 2021


 Beste leden

Goed nieuws: komend najaar gaat de wintercompetitie weer van start.

Na een corona onderbreking kan deze leuke TZZ traditie weer nieuw leven ingeblazen worden. De wintercompetitie is een interne competitie voor alle TZZ leden. Je speelt gemiddeld één avond in de week in een gemengd dubbel,met een vaste partner, maar je kunt je ook als individu opgeven dan zoeken we een partner voor je. Alle TZZ leden (dus ook de nieuwe leden) van alle niveaus kunnen zich opgeven.

We starten in de week van donderdag 7 oktober en het duurt t/m maart 2022. Dat betekent dat je ongeveer 10 wedstrijden gaat spelen. Vaste speeldagen zijn de dinsdag en donderdagavond. Aanvang : 20:00 uur. (tijdens feestdagen of slecht weer wordt er niet gespeeld)

Inschrijving bij Sofie Klaverstijn: mailto: [email protected]. (je kunt je inschrijven tot 30 september.)

Inschrijfgeld € 10,00 euro p.p. te voldoen op je eerste speeldag. Vermeld bij je inschrijving of je een voorkeursavond hebt waarop je wilt spelen. Zo niet dan kun je op beide avonden worden ingedeeld. Het speelschema wordt van tevoren toegestuurd, je weet dus voor een langere periode en ruim van tevoren wanneer je moet spelen. Heb je geen partner? Geef dit dan aan. Wij gaan iemand voor je vinden  

Toernooi regels: Winst na 2 gewonnen sets – eventuele 3e set wordt als super tiebreak gespeeld. (dus tot de 10 met 2 punten verschil) Je krijgt per gewonnen set 1 punt –  dus bij een tiebreak is de puntenverdeling 2-1 Halverwege het toernooi wordt er opnieuw een indeling gemaakt. Dan spelen de koppels met de meeste punten tegen elkaar en de koppels met minder punten tegen elkaar. Aan het einde van de competitie volgt er een feestelijke afsluiting met prijsuitreiking.  

Op de speeldagen heeft 1 van de teams BARDIENST (staat vermeld in het speelschema)

Bardienst houdt in: andere teams ontvangen met koffie en koekje (alle catering is aanwezig, je hoeft niets zelf te kopen, alleen klaarmaken en serveren)

eind vd speelronde hapje (worst – kaas – pinda's)

standen gespeelde wedstrijden doorgeven aan Sofie

opruimen vd kantine en afsluiten (vaat in vaatwasser / lichten uit / alles op slot)  

Wij hopen op een grote deelname net als voorgaande jaren toen de wintercompetitie een groot succes was.

wintercompetitie commissie Sofie, Gemma Christa

Nieuwscategorieën