Over de vereniging

Bij TZZ is het fijn en goed tennissen voor jong en oud. We zijn een laagdrempelige en overzichtelijke club met een eigen tennispark, gelegen op Sportpark De Vijfhoek in Zaandam. Onze leden voelen zich doorgaans gauw thuis, zowel beginners als gevorderden.Onze accommodatie heeft vijf verlichte kunstgrasbanen. Er is alle ruimte om veel en lang te tennissen, doorgaans zonder afgehangen te worden. De vereniging beschikt over een ballenkanon om mee te oefenen en er is voor onze leden gratis een jeu de boules-terrein beschikbaar. Ons sfeervolle clubhuis heeft alle benodigde voorzieningen: kleed- en doucheruimtes en een keuken/kantine in eigen beheer.

Het lidmaatschap is voordelig en voor scholieren en studenten zijn er nog aantrekkelijker tarieven. Ook zijn er geregeld speciale kortingsacties voor nieuwe leden en korting voor gezinnen vaak gecombineerd met een eerste serie tennislessen bij één van onze trainers.

Er zijn veel verschillende tennisactiviteiten bij TZZ. De voornamelijk volwassen leden tennissen veel recreatief: op eigen gelegenheid met tennisvriend(inn)en, tijdens racketmomenten waarop ieder lid welkom is en tijdens verschillende eigen gelegenheidstoernooitjes. Er is ook een regeling om tegen kleine introducé-vergoeding af en toe een niet-lid mee te nemen om mee te tennissen.

Maar ook wordt door veel leden deelgenomen aan open toernooien van andere verenigingen. Zelf organiseren wij jaarlijks ook twee grote toernooien: het Netpraet- en het 35+-toernooi en. Een deel van de leden neemt daarnaast in teams deel aan verschillende KNLTB-competities in het voorjaar, het najaar en in de winter. Voornamelijk in de wat lagere districtsklassen.

De club wordt geleid door een klein bestuur, daarbij ondersteund door de commissies waarin leden voor en met elkaar actief zijn. TZZ is echt een club van en voor de leden, grotendeels gerund door de leden zelf. Behalve via de website en actuele e-mails vindt de communicatie met de leden plaats via een periodieke Nieuwsflits.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 615 6635

Sportpark de Vijfhoek Zaanstad-Zuid

Poelenburg 466
1504 NW Zaandam