Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van TV zaanstadZuid! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

Algemeen

WELKOM BIJ TZZ

Erg leuk dat je bij ons lid wilt worden. Voor nieuwe leden hebben we een speciale aantrekkelijke actie:

Voor het eerste jaar (de eerste twaalf maanden) dat je lid bent betaal je slechts € 95,- en krijg je ook nog eens vijf groepstennislessen gratis.

Daarna bedraagt de contributie € 140,- per kalenderjaar. Je krijgt een welkomsmail vi de landelijke tennisbond KNLTB. Het KNLTB pasje krijg je binnen een paar dagen in de bus. Dat geeft je toegang tot ons park.

Op de website staat tevens een link naar ons uitbereide informatieboekje

Je bent vanaf dag 1 volwaardig lid en kunt deelnemen aan alle clubactiviteiten zoals toernooien, racketavonden etc. En natuurlijk elke dag vrij tennissen, er is ruimte genoeg, de banen zijn ’s avonds verlicht.

Let op! Je lidmaatschap gaat in vanaf de maand waarin je je als lid aanmeldt. Omdat het gewone lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar zal het in veel gevallen zo zijn dat de afloop van de twaalf maanden van je eerste jaar lidmaatschap niet samenvalt met het einde van het kalenderjaar. Voor de resterende maanden betaal je in dat jaar dan € 10- per maand.

Een rekenvoorbeeld:  Je wordt lid in April. Je betaalt € 95,-. Ingaande Mei van het daarop volgende jaar betaal je € 10,- per maand tot het einde van dat jaar, een bedrag van 8 x € 10,- = € 80,-. Daarna betaal je € 140,-- per kalenderjaar.

Groepslessen
De groepslessen  worden op een aantal momenten in het jaar gestart; je krijgt daarover bericht van de tennisleraar nadat je je hebt ingeschreven.

Bardienst en Parkdienst
Alle leden hebben de verplichting om 2 x per jaar een bardienst of 3 x per jaar een parkdienst te doen. Je dient je hiervoor de app te gebruiken om jezelf aan te melden.

Je lidmaatschap opzeggen

Wanneer je je als lid weer wil afmelden moet dit vóór 1 december binnen zijn bij de ledenadministratie. Na deze datum zijn er kosten verbonden aan het afmelden voor het komende kalenderjaar.
Deze kosten bedragen €25 euro en die zullen bij je in rekening worden gebracht. Bij opzegging na 1 januari wordt het volledige contributiebedrag voor één jaar in rekening gebracht. LET DUS OP: Aks je niet opzegt voor het eind van het kalenderjaar loopt je lidmaatschap, en dus ook de contributie automatisch door!

Al met al een aanbod dat je niet kan weigeren!*

*Dit aanbod geldt niet als je op enig moment in de afgelopen drie jaar al lid bent geweest.

Lid worden?
-Vul het inschrijf formulier zo volledig mogelijk in
-Stuur een pasfoto mee.·
-Klik op ‘Inschrijven’ om je aanmelding te versturen.

En dan..

We wensen je veel tennisplezier !!

Heb je nog vragen mail ons dan via [email protected]

of kijk op de site over het lidmaatschap. Hier staan de voorwaarde waarmee je akkoord mee gaat bij het aanmelden voor het lidmaatschap).