Lid worden

Personal information

Algemeen

WELKOM BIJ TZZ

Erg leuk dat je bij ons lid wilt worden. Voor nieuwe leden hebben we een speciale aantrekkelijke actie:

Voor het eerste jaar (de eerste twaalf maanden) dat je lid bent betaal je slechts € 95,- en krijg je ook nog eens vijf groepstennislessen gratis.

Daarna bedraagt de contributie € 140,- per kalenderjaar.

Je bent vanaf dag 1 volwaardig lid en kunt deelnemen aan alle clubactiviteiten zoals toernooien, racketavonden etc. En natuurlijk elke dag vrij tennissen, er is ruimte genoeg, de banen zijn ’s avonds verlicht.

Let op! Je lidmaatschap gaat in vanaf de maand waarin je je als lid aanmeldt. Omdat het gewone lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar zal het in veel gevallen zo zijn dat de afloop van de twaalf maanden van je eerste jaar lidmaatschap niet samenvalt met het einde van het kalenderjaar. Voor de resterende maanden betaal je in dat jaar dan € 12,- per maand.

Een rekenvoorbeeld:         

Je wordt lid in April. Je betaalt € 95,-. Ingaande Mei van het daarop volgende jaar betaal je € 12,- per maand tot het einde van dat jaar, een bedrag van 8 * € 12,- = € 96,-. Daarna betaal je € 140,-- per kalenderjaar.

De groepslessen worden op een aantal momenten in het jaar gestart; je krijgt daarover bericht nadat je je hebt ingeschreven.

Al met al een aanbod dat je niet kan weigeren!*

Lid worden?

· Vul het inschrijf formulier zo volledig mogelijk in

· Stuur een pasfoto mee.·

· Klik op ‘Inschrijven’ om je aanmelding te versturen.

*Dit aanbod geldt niet als je de afgelopen drie jaar al lid bent geweest.

En dan...

Je krijgt een welkomstmail via de landelijke tennisbond KNLTB.Wij sturen je een ook een mail waarin o.a. staat hoe je op de KNLTB-app kunt inloggen zodat je een baan kan reserveren (afhangen) om te spelen en informatie over de groepslessen.Het KNLTB pasje krijg je binnen een paar dagen in de bus. Dat geeft je toegang tot ons park. Daarna word je wegwijs gemaakt op ons park via de trainer of een van onze mensen.

Tevens ontvang je ons uitgebreide INFORMATIEBOEKJE

We wensen je veel tennisplezier !!

Heb je nog vragen mail ons dan via [email protected]

of kijk op :https://www.tvzaanstadzuid.nl/lidmaatschap_2