Vaste speelmomenten

Vaste speelmomenten (vrij spelen)                       Iedereen Welkom

 

Elke week zijn er vaste dagdelen waarop vaste "mixafspraken" plaatsvinden.Ieder lid kan daar vrijblijvend aan deelnemen. De eerste keer even bellen en daarna gewoon langsgaan.
Voor Buddytennis geef je je op via de app (agenda)

 

 

MAANDAG ochtend       Inloop v.a. 9 uur

tussen 9:00 en 12:00 wordt er gedubbeld.
De teams starten zodra er een viertal is

contact Gerda Mandjes / Gerard Vink   tel 06-17038250

 

DINSDAG ochtend        Dames v.a. 10 uur

vanaf 10:00 wordt er getennist (tot nu toe alleen vrouwen.....)

contact Katja Borgers tel 075-6168100

 

WOENSDAG ochtend      Koffiemix v.a. 9 uur

vanaf 9:00 (zitten op een groepsapp)
Zodra er een viertal is wordt er gedubbeld

contact Saskia Hoogenhoud tel 06-637293444

         DONDERDAG avond
Vanaf 23 maart 2023 aanvang 19:30 is er weer Buddytennis

Buddytennis is er om beginnende (nieuwe) leden op een eenvoudige wijze kennis te laten maken met het tennisspel en de vereniging. Lekker veel ballen slaan en gegarandeerd een ratte rug na afloop. Het is ook een leuke donderdagavond voor bestaande leden die al bekend zijn met tennis, maar gewoon veel ballen willen slaan en de nieuwe leden willen leren kennen. Wie weet zit er een leuk speelmaatje bij.
Wat is Buddytennis? Het is alleen maar ballen slaan. De buddy (een gelouterd TZZ lid) staat bij het net en geeft vanuit een emmer met 70 ballen, de bal aan. De deelnemers worden uitgedaagd om deze ballen goed terug te slaan. Dus wel in! Aan de overkant van het net staat één deelnemer te proberen de geslagen bal nog terug te slaan, maar rally’s worden er niet gespeeld. Na 70 ballen is het “rapen” Zo herhaald zich dit 1 uur lang. Gegarandeerd een natte rug en veel ballen geslagen! Uiteraard is Buddytennis voor alle leden vrijblijvend en gratis. Inschrijven kan jezelf doen via de KNLTB app op je telefoon. Ga naar Club (beneden) > (boven) Agenda , In de Agenda staat ook buddytennis. Steeds weer met nieuwe data en tijden. Zodra je op inschrijven klikt ben je ingeschreven. Uitschrijven kan je ook zelf op dezelfde wijze. Wil je een introduce meenemen? Dat kan, wanneer dat vooraf gemeld wordt. Buddy’s onderhouden contact met deelnemers om eventueel op andere tijden nogmaals het spelletje “Buddytennis” te spelen. Wil je meer weten of is het volgeboekt of andere vragen? mail naar [email protected]

 


          ZATERDAG midda
g
   
Racketmiddag v.a. 14:00 uur

vanaf 14:00    (behalve als er competitie wordt gespeeld !)

contact Jan de Gram - Rindie Bettinger