De vereniging

WIE ZIJN WIJ

Bij TZZ is het fijn en goed tennissen voor jong en oud, en hopelijk in de loop van 2024 ook padellen. We zijn een laagdrempelige en overzichtelijke club met een eigen tennispark, gelegen op Sportpark De Vijfhoek in Zaandam, grenzend aan het mooie Vijfhoekpark.

Onze leden voelen zich doorgaans gauw thuis, zowel beginners als gevorderden. Onze accommodatie heeft vijf verlichte kunstgrasbanen. Er is alle ruimte om veel en lang te tennissen, doorgaans zonder afgehangen te worden. De vereniging beschikt over een ballenkanon om mee te oefenen en er is voor onze leden gratis een jeu de boules-terrein beschikbaar. Ons sfeervolle clubhuis heeft alle benodigde voorzieningen: kleed- en doucheruimtes en een keuken/ kantine in eigen beheer. Het lidmaatschap is voordelig gecombineerd met een eerste proefles  bij onze trainer.

Er zijn veel verschillende tennisactiviteiten bij TZZ. De meeste leden tennissen recreatief: op eigen gelegenheid met tennis vriend(inn)en, tijdens racket momenten waarop ieder lid welkom is en tijdens verschillende interne toernooitjes. TZZ heeft op dit moment 5 competitieteams die spelen in de najaars- en voorjaarscompetitie van de KNLTB. Ook wordt door veel leden deelgenomen aan open toernooien van andere verenigingen.

Ingaande 2024 gaat TZZ een nieuwe jeugdafdeling opstarten o.l.v. onze trainer Michael Mayer.

TZZ heeft een regeling om tegen kleine introducé vergoeding af en toe een niet-lid mee te nemen om mee te tennissen. 

In het voorjaar van 2024 verwachten we een padelbaan aan te kunnen leggen.
Informatie hierover volgt via de Nieuwsbrieven