vrijwilligers werk / Diensten

Beste leden

 

Onze tennisvereniging biedt je veel. Je kunt zoveel spelen als je wilt en er worden veel activiteiten georganiseerd. Dat kan alleen met de inzet van alle leden. Daarom wordt, zoals iedereen weet, van al onze leden verwacht dat zij vrijwilligerswerk voor de vereniging doen. Dat lijkt misschien vervelend, maar het biedt juist kansen. Je leert andere mensen kennen, mogelijk nieuwe tennismaatjes, je leert biertjes tappen, je kunt lekker een ochtend klussen op het park.

Je kunt kiezen uit:

  • drie keer per jaar parkdienst

  • twee keer per jaar bardienst

  • je neemt zitting in een commissie of het bestuur

  • je doneert in de club van 100

  • je koopt al je bijdragen af als je echt geen tijd/zin hebt

 

Parkdienst : iedere 1ste zaterdag vd maand van 9:00 tot 12:00 – onderhoud park

info [email protected]

Bardienst : met minimaal 2 leden de bar runnen – diverse tijden info [email protected]

Commissies : voor info contact [email protected]

Club van 100 : doneer € 100 aan de vereniging – info [email protected]

Afkopen : lukt dit alles niet, dan kun je je bijdragen afkopen door € 35 euro per seizoen

over te maken op onze rekening. Info [email protected]

 

Je kunt jezelf inschrijven via de site (mijn club>inloggen> diensten) of via de KNLTB club app.(club>diensten) op je telefoon. – info [email protected]

We rekenen op een ieder z’n medewerking

                                          DIENSTEN
   Hoe regelen we dat?

Wij doen een dringend beroep op je persoonlijke bijdrage voor vrijwilligerswerk binnen onze mooie club! Op dit moment zien we dat de taken die nodig zijn om de boel draaiende te houden door “te weinig” mensen worden gedaan. Met het risico dat deze kerngroep vrijwilligers overbelast wordt. Laat dat niet gebeuren! Meld je nu dus aan voor:
1) Kantine diensten
2) Parkdiensten
3) Schoonmaakdiensten

   De vrijblijvendheid verdwijnt
Inschrijven van diensten kán niet meer vrijblijvend. We rekenen erop dat ieder lid een steentje bijdraagt aan de werkzaamheden die de club heeft.
Om dit eenvoudig en goed te registreren is er een “dienstenpuntensysteem” Van ieder lid verwachten we dat er 6 punten per jaar vergaard worden.
Kantine dienst = 3 punten
Parkdienst = 2 punten
Schoonmaakdienst = 3 punten
   
2024
Vanaf 2024 wordt er vooraf een schema gemaakt voor de werkzaamheden die gedaan moeten worden.
·       Per mail worden de ingedeelde leden hiervan op de hoogte gebracht.
·       Nadat de doorgegeven wijzigingen/verhinderingen verwerkt zijn wordt er gepubliceerd.
·       Op de site is de indeling pas na publicatie te zien.
·       Er blijven altijd nog diensten beschikbaar voor vrije inschrijving.

Hoe schrijf je in voor diensten? Op de site https://mijn.knltb.club/ (zonder www.) (via de link naar Tennisvereniging Zaanstadzuid.nl) kom je op het inlogscherm. Daar log je in met jouw bondsnummer (staat op de ledenpas) en het wachtwoord voor de site. Mocht je dit wachtwoord niet meer weten dan klik je op “wachtwoord vergeten” en via jouw bonds -clubnummer kun je via de toegestuurde link per email (aan het bij ons opgegeven emailadres) een nieuw wachtwoord aanmaken. Hierna kom je op de maanden-kalender (staat op deze maand) Als je naar de maand en de dag gaat kun je jezelf voor deze dag en tijd inplannen (via ‘details’+’inplannen’). Mocht je willen weten wie er nog meer op deze dag/tijd staat ingepland kun je het schuifje onder ‘alle diensten tonen’ omzetten en dan via ‘details’ kijken. Je krijgt de bevestiging van jouw inschrijving rechts op het scherm onder ‘mijn diensten’ te zien en  ontvangt een bevestiging op jouw emailadres. Ook kun je jezelf inschrijven via de KNLTB-ClubApp (->Club->Diensten), dan kijken voor beschikbare diensten en daarop klikken en je inschrijven/inplannen (je kunt daar wel direct zien wie er nog meer ingeschreven staat). Op de ‘home’ pagina van de App kun je zien voor welke diensten je staat ingeschreven. Mocht je samen met iemand een bardienst willen draaien, dan dien je beide in te loggen en snel achter elkaar een dienst aan te klikken (vóór iemand anders voor deze dienst kiest).

Het Allocatieteam