Zomerchallenge

20 mei 2024


Zoals jullie wellicht al op de Banner op het hek hebben kunnen lezen, is er ook dit jaar weer een Zomerchallenge.

Zomerchallenge is eigenlijk een langgerekte introductiedag. Mensen kunnen lid worden voor 3 en een halve maand om kennis te maken met de tennissport of om bijvoorbeeld een andere (buiten) sport te beoefenen tijdens de zomer (zoals wanneer je een zaalsport doet in de winter).

Het is, nadrukkelijk, geen zomerabonnement! Mensen die vorig jaar (of daarvoor) gebruik hebben gemaakt van dit abonnement mogen dit jaar niet mee doen!

Dit jaar wordt de aanbieding van onze club vorm gegeven door Michael, onze nieuwe gecertificeerde trainer. In overleg met hem bieden wij tijdens de Zomerchallenge een clinic aan van 4 lessen in een week, zodat alle slagen van het tennis worden doorgenomen en ook wat speltips worden uitgewisseld. De lessen vinden plaats in de eerste maand van het lidmaatschap, zodat de deelnemers de rest van de zomer er mee aan de slag kunnen. Vanwege het aantal lessen en vanwege de inflatie, kost deelname aan de Zomerchallenge meer dan vorig jaar, namelijk 75 euro.

De leden van de Zomerchallenge zijn in die maanden volwaardig lid, dus mogen deelnemen aan toernooien van de KNTLB, ook op andere verenigingen. Natuurlijk mogen ze, na het afhangen op het digibord, vrij spelen op onze banen.

De Zomerchallenge duurt tot 30 september en wordt afgesloten met een eindtoernooi.

Misschien hebben jullie vrienden, kennissen en kinderen, ouders die zin hebben in een sportieve zomer? Laat ze weten dat de Zomerchallenge begint, op tennisverenging Zaandam Zuid!

Nieuwscategorieën